Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ЦЕ НОВА ФАЗА ВІЙНИ, – посол Польщі в Україні про ракетний терор з боку росії

Посол Польщі в Україні Бартош Цихоцький вважає, що масованими ракетними ударами 10 жовтня рф почала новий етап війни в Україні, стратегічна мета якої залишається незмінною.
«По-перше, українці від початку усвідомлюють, що це не війна за відділення того чи іншого міста. Мета – знищити українську державу, поставити її на коліна, взяти владу, встановити маріонеток і те, що почалося вчора – нова фаза війни, вона нова з тактичного погляду, але не стратегічна з погляду українців», – сказав Цихоцький в інтерв’ю RMF FM.

За словами посла, ядерні погрози путіна потрібно сприймати серйозно.

«Міжнародне співтовариство має сьогодні надіслати росії недвозначний сигнал, що це межа, яку не можна переходити, і на неї не має впливати те, що про це думає випадковий перехожий», – додав польський дипломат.

Вчора під час масованого ракетного обстрілу України, росія випустила 84 крилаті ракети й 24 безпілотних літальних апарати (БПЛА). Середня вартість усього озброєння становить від $400 до $700 мільйонів.

Але не слід забувати, що щодня цей співчутливий до України Світ купує в росії нафти та газу на $0,9 млрд!!!

Новопризначений командувач російського військового угруповання Сергій Суровікін намагається ракетними обстрілами продемонструвати путіну «швидкі результати» у війні, заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Водночас українські військові за добу вразили пункт управління, три райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, а також зенітний ракетний комплекс С-300 ворога.

Нагадаємо, 10 жовтня, росія масштабно обстріляла ракетами Україну.
Агресор пошкодив 11 важливих інфраструктурних об’єктів у восьми регіонах України та Києві. Загинули щонайменше 10 осіб, понад 80 отримали поранення.
Одна з ракет поцілила в центр Києва і впала біля скляного пішохідного «мосту Кличка».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності