Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Це ресоціалізація ув’язнених, – міністр Малюська

Міністр юстиції Денис Малюська повідомив, що у міністерстві почала працювати пожиттєво засуджена жінка. За його словами, подібні ініціативи сприяють ресоціалізації ув’язнених.

Малюська у соцмережах зазначив, що роботою арештантки усі задоволені.

«Довічника (а точніше довічницю) я на роботу у Мін’юст таки узяв. Працює нормально. Роботодавець і працівник задоволені. Взагалі працювати треба усім працездатним. На шиї у держави сидіти вкрай небажано. А у ситуації з довічниками це не просто заробіток, а й ресоціалізація – головна мета, задля якої витрачаються мільярди гривень платників податків. Заради нашої з вами безпеки», — заявив міністр юстиції України Денис Малюська.

Раніше Мін’юст склав рейтинг українських в’язниць, оцінивши їх за соціально-виховну роботу серед в’язнів, умови їхнього тримання та охорону їхнього здоров’я та іншими критеріями.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У травні в українських СІЗО запустили функціонування платних камер із поліпшеними умовами. Платні камери розраховані на «білокомірцеву злочинність» і тих, хто не може внести заставу. У жовтні минулого року повідомлялося, що Україна отримала перший мільйон гривень до бюджету за рахунок здачі платних камер в СІЗО.

Малюську називають одним із кандидатів на відставку з уряду восени.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності