Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Центри зайнятості працювали з порушеннями

Органами прокуратури області упродовж 2013 року приділено значну увагу виконанню посадовими особами територіальних центрів населення вимог законодавства про зайнятість населення.
Проведені перевірки виявили непоодинокі факти порушень.

Зокрема, встановлено, що на території Рогатинського району повною мірою  не профінансовано заходи районної програми зайнятості населення на 2013-2017 роки. За результатами перевірки прокуратурою району внесено подання директору Івано-Франківського обласного центру зайнятості, яке розглянуто із вжиттям заходів, винну особу притягнуто до відповідальності.
Крім того, прокурорами виявлено випадки неналежного забезпечення роботою інвалідів. До прикладу, у Коломийському міжрайонному центрі зайнятості одному із інвалідів 4 рази давали направлення на роботу водієм, хоча його індивідуальна програма реабілітації містила відомості про те, що йому протипоказана така спеціальність. За результатами перевірки міжрайпрокурором внесено подання директору Коломийського міжрайонного центру зайнятості, яке розглянуто, винну особу притягнуто до відповідальності.
Усього у сфері безробіття органами прокуратури області у 2013 році внесено 6 подань, з яких 5 розглянуто, до відповідальності притягнуто 5 посадових осіб територіальних центрів зайнятості.

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності