Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЦІКАВА ЗАБАВКА ВІД СТИКу

Недарма кажуть, що вустами малечі промовляє істина. Принаймні переконатися у правдивості цієї приказки цього разу отримали представники прикарпатського інтернет-видання «Стик», які вигадали доволі цікаву, але не без політичного підтексту, гру з дітьми.

Цього разу журналіст «Стику» попросив маленьких жителів Івано-Франківська охарактеризувати світлини з Юрієм Солов’єм, Віктором Анушкевичусом та Олескандром Шевченком. І діти залюбки поділилися думками про зовнішність і діяльність людей на фото, а також розповіли про ступінь довіри до них та про власне сприйняття:

solovЮрій Соловей, нардеп
Євгенія, 7 років: він сумний, працює банкіром, рахує гроші. А ще гарний, надійний, добрий. Якщо б він йшов на вибори, я б за нього проголосувала.
Назар, 8 років: Він міг би працювати юристом. Думаю, йому варто довіряти через посмішку, я б за нього проголосував. І він молодий.
Настя, 6 років: Він схожий на поліцейського, дивиться, щоб ніхто не крав золото. Він не дуже гарний, бо в нього є борода.
Ярина, 9 років: Він водій, гарний і не серйозний.

merrerВіктор Анушкевичус, мер Івано-Франківська
Євгенія, 7 років: Він веселий, його, напевне, звати Тарас. Він працює головою адміністрації, приймає всякі політичні рішення. Серйозний. На виборах, можливо, б за нього проголосувала, але сумнів викликала його широка посмішка. Депутати мають бути серйозні і широко не посміхатися.
Назар, 8 років: Він міг би бути юристом або вчителем, бо він теж в костюмі. Він виглядає розумним, але я не знаю, чи я б за нього проголосував.
Настя, 6 років: Це поліцейський, серйозний, я б йому повірила, але за нього не проголосувала б.
Аліна, 7 років: Він не серйозний, на виборах за нього не проголосувала б.
Ярина, 9 років: Він директор будинку, просить людей заплатити гроші. Надійний.

shevaОлександр Шевченко, нардеп
Євгенія, 7 років: Він смішний, в галстуку. Красивий, розумний, напевне гарно вчився в школі. Він – голова адміністрації. Він серйозний, я б йому повірила і за нього проголосувала.
Настя, 6 років: Я думаю, він теж працює президентом, бо коло нього є прапор. Я б його спитала: А чого ви працюєте президентом? Думаю, він би відповів, що добре вчився, бо президентами стають тільки ті, що гарно вчаться.
Аліна, 7 років: Він також депутат, в гарному костюмі, серйозний.
Ярина, 9 років: Думаю, він працює головним поліцейським, дивиться, хто що робить. Він несерйозний, на фото посміхається, але не дуже веселий. Я б йому не повірила.
Назар, 8 років: Він працює депутатом, бо він в костюмі сидить за столом. Можливо, я б йому повірив, але в нього хитра посмішка, тому не знаю, чи я б за нього проголосував.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності