Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЦЬОГО РАЗУ ТЕРОРИСТ З РГД НЕ ЗІ СВОБОДИ

Минулого четверга, 29 жовтня, приблизно о 22.45 в будинок мера Львова Андрія Садового кинули гранату РГД, що, до слова, з поміж інших гранат вирізняється низькими бойовими характеристиками.

1371110_1397234Граната влучила в стіну будинку та перебила силовий кабель. В момент вибуху цього разу в будинку перебувала вся сім’я Садового – ​дружина, п’ятеро дітей та мама дружини. Ніхто з родини мера Львова не постраждав, адже нагадаємо, що в двох попередніх випадках, коли невідомі стріляли з гранатомета по карнизах будинку Садового, його з сім’єю за якоюсь дивною випадковістю не було дома.

Нападника, який після вибуху гранати намагався втекти, затримали співробітники ДСО, які після обстрілу будинку родини Садових з гранатомета минулої зими, тепер цілодобово охороняють територію.

Затриманим виявився, як не дивно після подій 31 серпня, і як би того не хотіли декотрі журналісти, не член «терористичного» ВО «Свобода», кандидат від якої Руслан Кошулинський боротиметься з Садовим у другому турі за крісло мера Львова і більше ніж у двічі програє Садовому в набраних у першому турі голосах. Бо, як з’ясувалося, горе-терорист з РГД – ​це 29-річний львів’янин Олександр Гживінський, якого колишній комбат «Донбасу» і нардеп Семен Семенченко, посилаючись на дані Міноборони, назвав дезертиром з батальйону «Айдар», що з серпня ц. р. перебував у розшуку.

Гживінський зізнався, що кинув гранату та заявив, що зробив це з метою протесту проти «власть імущих». При цьому додав, що «не має нічого особисто проти Садового, але вважайте, що це такий протест». При ньому було виявлено ще три гранати РГД та тротилову шашку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Ярослав Гібура

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності