Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Цього тижня відставки не буде, – Разумков

Голова ВР Дмитро Разумков стверджує, що цього тижня не варто очікувати його відставки.

«Об’єктивно ні, тому що навіть якщо сьогодні надійдуть підписні листи, то фізично провести аудит рахунковий за кошторисом і підготувати звіт голови і роздати його за два дні до розгляду питання до кінця тижня на засіданні Верховної Ради неможливо. Об’єктивно неможливо. Я не буду затягувати цей процес … Я тримаю слово», – зазначив Разумков.

Також Разумков сказав, що в четвер ВР розглядатиме питання пенсій.

«Це не пов’язано (з відставкою, – ред.). З’явилася інформація про те, що в четвер буде позачергове засідання, пов’язане з відкликанням голови Верховної Ради, але ні, це не пов’язані речі», – додав Разумков.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше ми писали, що в «слузі народу» назвали основного кандидата на пост спікера Верховної Ради. Це розповіла нардеп з фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук.

«У нас відбулося тривале засідання фракції в Трускавці. У нас була абсолютно відверта нормальна робота, розмова. У нас немає жодного розколу у фракції з приводу цього питання. Дійсно, це рішення досить важке. Йдеться про конфлікт всередині фракції, це саме політичний вимір нашої фракції — зараз делегувати іншій людині посаду голови Парламенту. У нас зараз основний кандидат-це Руслан Стефанчук», – заявила вона

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності