Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Цукерки «Рошен» в РФ дешевші, аніж в Україні

Маленьке таке розслідування. Так днями ціна цукерок «Рошен» у м. Набережні челни, Росія – переводимо вартість цукерок з рублів в гривні за курсом НБУ, виходить 10,86 грн, пише на своїй сторінці в Facebook Тетяна Лупова, повідомляють Патріоти України.

Ціна таких же цукерок в магазині Фора, у Києві – 12,39. Відстань, яку долають цукерки «Рошен» в Росії від Липецької фабрики (як повідомляє сайт компанії «Рошен», саме там розташована єдина фабрика цієї корпорації в Росії) до м.Набережні челни, тобто 1190 км. Цукерки фабрики, яка належить нашому президентові, провезли 1190 кіломет­рів і продають в країні визнаній агресором щодо нас дешевше, ніж у Києві. Від магазину в якому були сфотографовані цукерки в Києві до фабрики аж 13 кілометрів», – додала Тетяна. При цьому Порошенко у Мюнхені показав паспорти російських солдат, які «заблукали в Україні».

Джерело: patrioty.org.ua

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності