Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

«Цинічні бандери» – «обмовка за Фрейдом»?

На минулому тижні Порошенко заявив, що офіцера СБУ у Волновасі вбили «цинічні бандери» Виступаючи на урочистому засіданні з приводу дня СБУ Президент України Петро Порошенко заявив, що проти українських силовиків воюють «цинічні бандери».

З пісні слів не викинеш, і президент Порошенко це прекрасно знає. Виступаючи перед співробітниками СБУ, глава України назвав бойовиків, що протистоять української армії та силовикам – «цинічними бандерами». Що мав на увазі Порошенко – поки не дуже зрозуміло, але уже дехто з політиків це називає «пробним шаром» запущеним в город Західної України, яка на патріотичній хвилі Майдану дозволила йому стати президентом.

Тим не менш, в інтернет-мережі опубліковано відео, а точніше частина з цього виступу Порошенка.
Швидше за все Президент обмовився, перейшовши на «емоційну ноту», спершу заявивши, що «цинічні бандери» вбили співробітника СБУ, але потім Порошенко виправився, сказавши, що його вбили бандити зі зброєю в руках.

За матеріалами
вітчизняних ЗМІ

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності