Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ТУАЛЕТ ПО ЦІНІ ДВОКІМНАТНОЇ У НОВОБУДОВІ

Наприкінці минулого тижня в Івано-Франківську відбулося засідання виконкому на якому серед іншого розглянули питання про винесення на сесію міської ради питання «Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення про програму розвитку мережі громадських вбиралень в м. Івано-Франківську на 2016–2018 роки».

Зокрема, щоб створити належні умови перебування мешканців та гостей міста в історико-архітектурному центрі міста, в тому числі осіб з обмеженими можливостями буде встановлена мережа громадських вбиралень.

Йдеться про сім вбиралень в середмісті Івано-Франківська. Оскільки програма розрахована на три роки то і вбиральні будуть встановлюватися в три етапи:

У 2016 році
вул. Незалежності (поруч стоматкорпусу Медуніверситету)
пл. Міцкевича
вул. Валова (поблизу управління земельних відносин)
У 2017 році
вул. Вірменська
Парк ім. Т. Шевченка (реконструкція)
У 2018 році
Парк Воїнів інтернаціоналістів
Сквер позаду готелю «Надія» (реконструкція)

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Загалом проект обійдеться міському бюджету у 3 млн. 600 тис. грн.

Звісно ж фото ілюстративне, проте враховуючи те, що середня вартість кожної вбиральні перевищує 500 000 гривень, атмосфера і затишок у вбиральнях мали б бути відповідними, проте, як свідчить практика, на це розраховувати не варто…
На що, почувши закладену у бюджет на це суму, один з найвідоміших міських попрошайок прокоментував: «Отож вже нарешті сі виср@мося». Фактично його думку поділяє і решта респондентів серед мешканців міста, опитаних минулими вихідними, адже жоден із них не вірить у те що одна громадська вбиральна може вартувати понад півмільйона гривень, як добротна двокімнатна квартира у новодові.

Підготував Дмитро Несміш

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності