Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Турчинов за конфіскацію майна

Історія знає чимало фактів, коли уряд тієї чи іншої держави для того, щоб деколи поповнити державну скарбницю, а частіше власну кишеню, вдавався до радикальних заходів: полювання на «відьом» з метою подальшої конфіскації їхнього майна…

Так нещодавно лідер фракції «Народний фронт» у ВР України, а тепер секретар РНБО Олександр Турчинов під час виступу у Парламенті наголосив на тому, що судові інституції повинні врешті-решт почати виносити вироки Януковичу і його команді. «Всім тим злочинцям, які займались вимиванням бюджетних коштів. Це ресурс, співставний з кредитом МВФ», – сказав він.
О. Турчинов нагадав, що попередній Парламент прийняв закон, який дає можливість приймати рішення судовим інстанціям і «засуджувати злочинців заочно у випадку, коли вони ховаються від українського правосуддя».
«Коли суди почнуть не приймати хабарі, а виносити вироки злочинцям, ми зможемо дати додаткову доходну частину до нашого бюджету», – сказав він, наголосивши, що це ж стосується і тих, хто підтримує терористичні організації ЛНР і ДНР, хто сприяє сепаратизму.
«Цим людям також повинні бути винесені вироки із конфіскацією майна, рахунків, і не тільки в Україні, але і за кордоном», – сказав він, зазначивши, що це буде «колосальний ресурс, який дозволить забезпечити реалізацію наших спільних програм».
Отож, висновок тут напрошується один: влада намагається здерти три шкури з українців під приводом війни, АТО…

Тарас Боднар

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності