Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Невідома Історія

Тут губиться час – Мавринський майдан

Неподалік Павлограда, що на Дніпропетровщині, у селі Межиріч, серед степу є загадкове місце, про яке відомо далеко за межами України. Це – Мавринський майдан. Подейкують, що відвідувачі відчувають себе тут доволі дивно – знаходяться ніби під впливом містичних сил. Подорожуючі бачать незвичні світіння й спалахи, чують голоси невидимих людей та навіть мерещаться образи якихось чудернацьких істот. Та й НЛО – частий гість у небі біля Мавринського ТУТ ЧАС ГУБИТЬСЯ…

Незважаючи на те, що поруч знаходиться м. Павлоград, у селі біля Мавринського «подих» цивілізації не відчувається. От і біля майдану усе ніби затихає, наче здійснюється подорож у минуле України.

Мавринський майдан

Науковці стверджують, що Мавринський має геометрично правильний зрізаний конус, а отвори на трьох його верхівках спрямовані чітко на схід, захід та південь. Загалом курган точно орієнтований на зірки, зокрема, – прив’язаний до «точок сонцестояння». На день весняного рівнодення сонце ховається прямісінько по центру! То що ж це може бути?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Уфологи натякають на космічне походження майдану: доводять, що тут зупинялися інопланетні істоти, які і тепер сюди часто прилітають, аби налагодити контакт із землянами.

А от щодо відчуття паранормального… Зізнаємося: було деколи моторошно.

ЗУСТРІЧ ІЗ НЛО?

Дивно: над майданом птахи не літають, але їх багато на вершечку яру: кружляють по колу, ходять по валах! Тут ми побачили дуже багато зозуль. Та тільки спускаєшся у котлован – настає тиша. Лише панує легкий вітерець. Деколи здається, що земля під ногами дихає, гойдається.. Цікаво, що на кожному з цих вивищень відчуваєш себе по-різному. У центрі здається, що паморочиться в голові, тіло ж при цьому відчуває легкість.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Мавринський майдан

Загалом на Мавринському відбуваються дивні речі. Час ніби спиняється.

Мавринський – «древня сонячна обсерваторія», храм кіммерійсько-скіфської богині зоряного неба, покровительки любові і сімейних уз Аргимпаси.

У будь-якому випадку, нашим сучасникам треба поважати подібні місця і поводити себе там гідно. МИ ще НЕ знаемо всіеі правди свого минулого….

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності