Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

У «ДАНИ НА ЛАБУТЕНАХ» З’ЯВИВСЯ ПОСЛІДОВНИК-ДЕПУТАТ

Івано-Франківські поліцейські двічі оштрафували депутата обласної ради, зокрема винесли дві постанови на водія, який хвалився посвідченням депутата обласної ради.

Увагу поліцейських привернув автомобіль Toyota Land Cruiser, припаркований на… пішохідному переході. Під час спілкування з поліцією, як видно з викладеного правоохоронцями в мережу відео, чоловік в стилі вже відомої на всю Україну «Дани на лабутенах» пояснив, що він депутат обласної ради, та погрожував, що під час сесії викличе патрульного та начальника управління для звіту…

Попри це інспектор таки виніс постанову за порушення, інформує прес-служба патрульної поліції Івано-Франківська, але це ще не завершення історії…

Через кілька днів патрульні звернули увагу на водія, який під час руху розмовляв по телефону. Коли авто зупинили, чоловік за його кермом заперечив, що порушив правила. Знову показував посвідчення депутата й просив не карати його напередодні свята. Проте патрульний і тут сумлінно виніс постанову.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Згодом водій-порушник зателефонував до начальника управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську та висловив обурення роботою патрульних. Повідомив, що він шукатиме спосіб, щоб «наказати інспектора».

Патрульна поліція Івано-Франківська нагадує, що перед законом усі рівні.

Як стало відомо, чоловіком з поліцейського відео і справді є депутат Івано-Франківської обласної ради з ВО «Батьківщина» від Тисменицького району, заступник постійної комісії обласної ради з питань європейської інтеграції, міжнародного співробітництва, інвестицій та розвитку туризму Василь Гладун. Попри те, що на запитання поліцейських про місце роботи депутат заявив, що є безробітним, відомо, що він очолює Богородчанську дільницю тепличного господарства філії «Агрогаз» ПАТ «Укртрансгаз».

Підготуав Пилип Кумедний

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності