Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

У ДТП загинув лідер гурту “Скрябін” Андрій Кузьменко

Сьогодні в дорожньо-транспортній пригоді на Дніпропетровщині загинув відомий український співак, лідер групи Скрябін.

Як повідомили у прес-службі Департаменту ДАІ МВС України, за попередніми даними, близько 08.20 у Криворізькому районі, біля села Лозоватка, сталося зіткнення позашляховика, в якому знаходився співак, та вантажівки.

«На жаль, від отриманих травм, Андрій Кузьменко, відомий під псевдонімом Кузьма Скрябін, загинув на місці пригоди», – йдеться в повідомленні.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«На трасі Кіровоград-Запоріжжя на 86 км (в районі села Тернуватка) рухався автомобіль Toyota Sequoia (за кермом був Андрій) з боку Кривого Рогу в бік Кіровограда. На заокругленні дороги сталося зіткнення з автомобілем “Газ молоковоз автоцистерна”, який перевозив молоко. В результаті ДТП водій Тойоти (Андрій Кузьменко) загинув на місці. Пасажирка, яка “їхала з ним”, доставлена до міськлікарні № 2, а пасажирка молоковоза була доставлена міськлікарню № 9. Водій молоковоза в меддопомоги не потребував », – розповів начальник прес-служби ДАІ Кривого Рогу Володимир Кисличенко і додав, що зараз правоохоронці з’ясовують причину аварії.

ff1“Це було зустрічне зіткнення. Орієнтовно посередині проїжджої частини. Обставини з’ясовуються. Удар був дуже великої сили, вантажний автомобіль знаходиться в кюветі. Дуже сильно постраждала машина “Кузьми”, – заявив Сіренко (начальник департаменту ДАІ Анатолій Сіренко).

Довідка.

Історія життя Андрія надалі була тісно пов’язані з групою Скрябін. У 2000 році Андрій став ведучим власного хіт-параду «Гаряча сімка», який проіснував до 2002 року.

Приблизно з 2003 року Кузьменко працює як ведучий програми «Шанс» і «Шиканемо» разом зі співачкою Наталею Могилевською.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У 2004 році під час Помаранчевої революції, Кузьма отримав масу звинувачень за виступ на концерті за тогочасні провладні сили.

У 2006 році Кузьменко проявляє себе як талановитий письменник після видання його власної книги-автобіографії«Я, Побєда і Берлін». Вона мала шалену популярність, кілька разів перевидавалась.

2009 року створив гурт «Пающіє труси», допоміг здобути популярність гурту «Дзідзьо». Того ж року був членом журі літературної премії «Книга року Бі-Бі-Сі».

У 2014 році допомагав військовим у зоні АТО на сході України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

УНІАН

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності