Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

У їхньої військової “спецоперації” знову інша мета, – пєсков

Прессекретар президента росії дмитро пєсков заявив, що зміна влади в Україні не є ціллю так званої «спецоперації».

Про це повідомляє ТАСС.

На питання, чи є зміна влади в Україні однією з цілей «спецоперації» проти України, пєсков відповів: «Ні, президент вже говорив про це». Хоча на початках, звучало саме про зміну влади…

На брифінгу пєскова також попросили прокоментувати слова президента України Володимира Зеленського про те, що москва не прагне миру, а домагається переговорів з українською владою, щоб отримати перепочинок. Він відповів: «росія хоче досягти своїх цілей, і вона їх досягне».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше ми писали, що у кремлі допускають ймовірність переговорів із західними країнами. Там сподіваються, що це допоможе посадити Україну за стіл переговорів з рф.

Також нагадаємо, що на вимоги припинити окупацію Запорізької атомної електростанції у кремлі заявили, що продовжать діалог з Міжнародним агентством з атомної енергії.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності