Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

У Коломойського був меткомбінат у США, але його спалили?!

Меткомбінат в штаті Огайо, який ймовірно належить олігархові Ігорю Коломойському, був знищений в результаті навмисного підпалу. Про це повідомляє американський журналіст Майкл Салла, редактор відділу журналістських розслідувань видання Pittsburgh Post-Gazette.

Слідчі впевнені, що завод підпалили, щоб приховати докази.

За словами слідчого з пожежної охорони штату Огайо Брайана Бонерта, слідство підозрює умисні дії. Пожежа спалахнула всього через два дні після того, як прокуратура Огайо прийняла рішення про масштабні екологічні дії проти фабрики після того, як там були виявлені гори токсичних відходів, і вони стікали в довколишню річку.

Журналіст нагадує, що Коломойський знаходиться в США під слідством у справі про відмивання грошей, а саме про викрадення мільйонів доларів з українського банку і таємного вкладення їх в металургійні заводи по всьому США. Після нього залишалися порожні зруйновані будівлі, небезпечні умови виробництва і безробітні працівники, пише Майкл Салла – автор розслідування про методи діяльності Коломойського в США, оприлюдненого в квітні.

Нагадаємо, що на початку березня США ввели санкції проти Ігоря Коломойського і його найближчих родичів за участь в корупційних злочинах. Президент Володимир Зеленський вітав це рішення, втім, Україна ніяких санкцій проти Коломойського не ввела до цих пір.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності