Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

У Києві дострокових канікул не буде, – Ляшку не вдалося зламати Кличка

Київські школярі підуть на осінні канікули за графіком – з 25 жовтня, на відміну від інших міст України, де міські голови, з метою заощадити на опаленні, прикриваючись боротьбою із пандемією коронавірусу та рекомендацією глави МОЗ Ляшка, запровадили канікули на тиждень швидше, з 18 жовтня.

Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, повідомляє Офіційний портал Києва.

«Причин для дострокового початку осінніх канікул немає. Наразі в школах Києва на COVID-19 хворіє трохи понад 800 учнів, а це менше, ніж 0,3% від загальної кількості столичних школярів. Крім того, у всіх закладах освіти вже вакциновано понад 86% працівників, що є однією з основних умов очної роботи. Враховуючи темпи вакцинації, вже до кінця жовтня ми вакцинуємо практично 100% співробітників», – сказав Мондриївський.

Він також зазначив, що станом на сьогодні майже в усіх закладах освіти увімкнули опалення, а за вихідні опалення включать у всіх закладах освіти, яких у місті понад 900. Таким чином, у Києві створені всі умови для безпечного продовження освітнього процесу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Нагадаємо, раніш Міністерство освіти і науки рекомендувало закладам загальної середньої освіти оголосити канікули з 18 жовтня.

Як тут не згадати стару народну мудрість: “Скільки вовка не годуй, а в ведмедя більший”

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності