Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

У Києві затримано педофіла, який втік з в’язниці в Росії

zekВ Україні затримали втікача з-під конвою петербурзького педофіла Євгена Литовченка. Він встиг убити ще одну дівчину. У Росії за допомогу в затриманні особливо небезпечного злочинця була призначена велика нагорода.

Обвинувачений у зґвалтуванні чоловік, який втік у червні в Ленінградській області при проведенні слідчого експерименту, затриманий у Києві і буде екстрадований до Росії, повідомила прес-служба головного управління МВС Росії по Санкт-Петербургу і Ленінградської області.

43-річному Євгену Литовченку було пред’явлено звинувачення в зґвалтуванні дівчинки. Слідство також вважає, що чоловік за останні п’ять років здійснив не менше десяти аналогічних злочинів.

6 червня Литовченку вдалося втекти. Незабаром після цього надійшла оперативна інформація, що він може перебувати на території України, в Києві.

Як повідомляють у МВС Росії, до затримання втікач встиг вчинити аналогічний злочин на території України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За даними видання “Фонтанка.ру”, Литовченка затримали 4 липня за вбивство і згвалтування 18-річної дівчини – курсантки школи міліції. Ввечері 5 липня суд у Києві заарештував Литовченка.

Його остання жертва зникла в Київській області вдень 3 липня. Вже до вечора 4 липня у місті Херсоні був затриманий підозрюваний Литовченко, у якого, в тому числі, був вилучений мобільний телефон дівчини.

Вже отримана домовленість про його екстрадицію в Росію.

За матеріалами: ZN.UA

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності