Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

У Києві вдруге палав дитячий садочок – підпал ?

У Шевченківському районі Києва сьогодні,  6 серпня, за адресою вулиця Дмитрівська, 68, спалахнула пожежа. Через масштабну займання кілька сусідніх вулиць затягнуло димом.

Як повідомили в прес-службі ДСНС Києва, пожежа виникла в приміщенні недіючого дитячого садка. Вогонь охопив близько 40 квадратних метрів, однак рятувальникам вдалося оперативно його ліквідувати. В результаті інциденту ніхто не постраждав.852090_2_w_800
Відео з місця події опублікували очевидці в групі “Київ Оперативний” в Facebook. Згідно з даними онлайн-карт, за цією адресою знаходиться дитячий садок №77.
У коментарі під постом користувачі соцмережі зазначили, що 11 липня за цією адресою вже була пожежа, та натякають на витівки якогось недобросовісного забудівельника, – тоді загорілося близько 200 квадратних метрів цієї ж покинутої двоповерхової будівлі.pozar-13-of-30

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності