Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

У Львові пограбували інтуриста

У Львові двоє невідомих у масках скоїли напад на 45-річного іноземця, який о 05:00 годині повертався до місця проживання разом з 28-річною дівчиною. У чоловіка вкрали 30 тисяч гривень та деякі особисті речі.
Про це повідомили у прес-центрі ГУМВС України у Львівській області.
За інформацією міліції, 45-річний чоловік – іноземець, який приїхав до Львова як турист. Чоловік вирішив відвідати один з ресторанів Львова зі своєю 28-річною знайомою. Близько 05.00 год. чоловік з дівчиною поверталися до дому, коли в під’їзді будинку на них напали двоє невідомих, обличчя яких було прикрите масками. Невідомі вдарили чоловіка ззаду по голові і він знепритомнів, дівчині нападники пригрозили предметом, схожим на пістолет.
Грабіжники забрали у чоловіка 30 тис. гривень, мобільний телефон та особисті речі.
За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) КК України. Це правопорушення карається позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
Нападників наразі розшукують.
Залишається тільки одне запитання: чи у такий спосіб ми намагаємося потрапити до Євросоюзу?

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності