Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

У Львові створили «Майдан – Європейський вибір»

Допоки львівські політики (читай ВО «Свобода») воюють зі студентами і громадськістю щодо кількості місць у керівних органах ще не зареєстрованого НО «Майдану», як на Святвечір, 6  ічня, у  Львові уже створили об’єднання громадських організацій «Майдан – Європейський вибір», куди наразі увійшли близько 15 громадських організацій.

«Мета об’єднання – вступ України до ЄС. А причина його утворення – конфлікти між припартійними та партійними організаціями за право очолити Громадянську ініціативу», – розповів громадський діяч і один з ініціаторів об’єднання Андрій Рожнятовський.
Він також додав, що до об’єднання може приєднатися будь-яка громадська організація, яка виявить ініціативу і бажання. Також залишається відкритим і питання реєстрації делегатів від об’єднання у Харкові, адже це уже третя делегація із Львівщини.

Ярослав Стримба

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності