Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

У Львові встановили хрест пам’яті жертв ПР

В суботу, 8 лютого, у Львові навпроти ТВК «Південний», до якого має безпосереднє відношення голова Львівської ОО ПР Петро Писарчук, активісти встановили хрест пам’яті жертв Партії регіонів.

Учасники акції зібралися о 12 годині навпроти ринку у парку, де вшанували хвилиною мовчання Героїв Євромайдану, а також встановили пам’ятний хрест у пам’ять про невинно вбитих й запалили біля них лампадки.
До учасників акції вийшла прес-секретар ТВК «Південний» Уляна Копцюх і роздала журналістам звернення від голови Львівської обласної організації ПР Петра Писарчука.
У зверненні наголошується на тому, що представники ПР, зокрема Ганна Герман, під час своїх візитів до Львова відвідує УКУ, натомість жодного разу не була на ринку «Південний».
Також до учасників акції вийшов отець із церкви, яка розташована на ринку, і запросив усіх учасників акції зайти у храм і відслужити панахиду за жертвами Євромайдану.
Натомість один із координаторів акції Отар Довженко заявив, що на Євромайдані загинули герої, а Партія регіонів повинна самостійно помолитись і покаятись за тих жертв, які загинули від рук чинної влади.
Відтак, учасники акції відмовились зайти у храм.

Джерело: Дивись.Інфо

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності