Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

у Львові застрелили відомого політика і бізнесмена

В суботу, 2 листопада, близько 16:00 на полюванні застрелили відомого львівського політика та бізнесмена Андрія Панаса.
Відомо, що Панас загинув в одному з мисливських угідь Перемишлянського району Львівської області в день відкриття сезону полювання на копитних.
Загиблий в запалі пристрастей від полювання зійшов з номера, в результаті чого потрапив під кулі карабіна іншого мисливця- підприємця «Г». Бізнесмен помер на місці. За словами товаришів Панаса, поранення було здійснено в сонну артерію на шиї.
***
Андрій Панас народився в 1971 році. Трудову діяльність розпочав у 1995 році, до 2001 року працював на посаді директора в КП «Базальт». З 2002 року – на посаді директора в ТОВ «Львів Центрбуд». У 1998 році був обраний депутатом Львівської міськради. У 2002 році обирається депутатом повторно. У березні 2006 року був обраний депутатом Львівської міськради за списками партії «Реформи і порядок».
Наш кор. 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності