Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

У Луцьку масштабна пожежа у військовому госпіталі (відео)

У Луцьку трапилася масштабна пожежа в міському шпиталі. Займання трапилося у Луцьку в ніч на 20 вересня, полум‘я охопило значну частину будівлі, горить дах будівлі. Більше 7 команд рятувальників загасили вогонь.DSC_4825_resultw
Перші бригади рятувальників прибули на місце події вже близько 2:35. До евакуації пацієнтів Луцького військового гарнізонного госпіталю залучили вільні бригади «швидкої». Пацієнтів медзакладу евакуювали в Луцьку міську клінічну лікарню, ніхто з них не постраждав.
Зі слів очевидців, займання розпочалось одному з корпусів, який знаходиться ближче до медколеджу. Дах спалахнув за лічені хвилини, вогонь через дерев’яні перекриття швидко поширився всією верхньою частиною будівлі.DSC_4865_resultw
Полум‘я гасили всі вільні пожежні бригади міста, на підмогу їм прибули рятувальники з Рожища та Ківерців. За станом на 4:30 тут працювало більше 7 бригад ДСНС. З приміщення евакуювали важливі документи, а також встигли від’єднати кисневі балони в операційних.
Пожежу в Луцькому гарнізонному військовому госпіталі о 3:12 локалізували, а о 5:00 ліквідували. Далі пожежні взялися за розбір конструкцій.
Зазначимо, що будівля перебуває на балансі Міноборони та має історичну цінність, тут знаходився Монастир ордена тринітаріїв.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності