Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

У Львові нарешті оголосили тендер на будівництво сміттєпереробного заводу

У Львові сміттєву проблему вирішили розв‘язати: оголошено конкурс на будівництво сміттєпереробного заводу.

Переможця конкурсу на будівництво заводу з переробки відходів у Львові планують оголосити у жовтні 2018 року. Так запевняють у Львівській міськраді.

Львівське комунальне підприємство «Зелене місто» оголосило конкурс на будівництво в місті сміттєпереробного заводу. Документи від учасників конкурсу будуть приймати до 9 липня 2018 року, а в серпні має завершитися прекваліфікація і початися основна частина конкурсу. Переможця тендера планують визначити цьогоріч жовтні.unian_smittia_lviv_766677

«На сайті European Bank for Reconstruction and Development стартував кваліфікаційний відбір учасників на тендер з будівництва першого в Україні сучасного сміттєпереробного заводу. Такий етап необхідний, аби в тендері змагались лише ті компанії, які відповідатимуть наступним вимогам: середній річний оборот не менш 38 млн євро; мінімум два реалізовані проекти такого масштабу; реалізовані проекти повинні бути в експлуатації щонайменше два роки», – написав мер Львова  Андрій Садовий.

Додамо, що 1 червня Львів отримав 35 млн євро на будівництво сміттєпереробного заводу, проект якого виготовляє ТОВ «Інститут проектування “Комфортбуд”». Сміттєпереробний завод планують збудувати поблизу очисних споруд «Львівводоканалу» на вул. Пластовій. Очікується, що він перероблятиме близько 65% всіх відходів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності