Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

У Львові штрафують “зайців-депутатів”, коли у Києві нардепам видали “спецпроїзні”

У той час, коли у ВР повідомили, що «у зв’язку з необхідністю забезпечити діяльність Ради, народних депутатів, підвідомчих підприємств, установ та організацій» було отримано 3000 штук спецперепусток для проїзду в громадському транспорті Києва, про що вчора повідомляла “ЗЛ”, контролери «Львівелектротрансу» оштрафували за безквитковий проїзд депутатку Львівської міської ради Ольгу Посипанко. Жінка намагалась скористатися зв’язками у міській раді, аби уникнути штрафу. Однак їй таки довелось сплатила 140 гривень за безквитковий проїзд.

Про це пише Zaxid.net.

Інцидент стався близько 15:30 у вівторок, 6 квітня. У тролейбусі №29, який курсує від аеропорту до Львівського національного університету, 41-річна депутатка від «Європейської солідарності» їхала без квитка. А коли в тролейбус зайшли контролери, Ольга Посипанко спробувала придбати квиток. Однак контролери зафіксували безквитковий проїзд пасажирки і оштрафували її на 140 гривень.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Контролери виявили пасажирку, яка намагалася придбати проїзний квиток під час перевірки, пояснюючи це тим, що розмовляла по телефону і не мала змоги придбати квиток раніше. Під час контролю поводила себе дещо зверхньо, посилаючись на різні знайомства з посадовими особами у міській раді. Своє посвідчення [депутата] показувала нечітко, потім по фото встановили, що це дійсно депутат міської ради», – розповів бригадир контролерів відділу контролю «Львівелектротрансу» Андрій Фок.

Контролери виписали Ользі Посипанко 140 гривень штрафу, який вона сплатила відразу ж на місці. Крім того, як видно на фото, депутатка перебувала у тролейбусі з опущеною на підборіддя маскою, що заборонено чинними карантинними обмеженнями.

Львівську депутатку оштрафували за безквитковий проїзд в тролейбусі. Фото: Zaxid.net

Сама Ольга Посипанко не заперечила свою спробу безквиткового проїзду у тролейбусі, але відмовилась від будь-яких коментарів.

Як штрафували львівську депутатку за проїзд у тролейбусі «зайцем»: відео контролерів

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Довідково: 41-річна Ольга Посипанко уже другу каденцію поспіль є депутаткою Львівської міськради. У 2015-2020 рр. вона входила до фракції «Самопомочі», однак за півроку до виборів разом з іншими чотирма колегами покинула цю фракцію. На місцеві вибори 2020 року вона балотувалася уже в списку «Європейської солідарності» і знову стала депутаткою, входить до складу депутатської комісії фінансів та планування бюджету.

Ольга Посипанко з 2008 року працює на посаді начальника одного відділів департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради. Зараз перебуває у декретній відпустці.

Зазначимо, що днями мер Львова Андрій Садовий пристав на вимогу перевізників та погодив підняття ціни на проїзд у міському транспорті…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності