Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

У Львові знову сперечаються довкола зарплат і премій заступникам Садового

У березні ц.р. п’ятьом заступникам міського голови Львова Андрія Садового нараховано в сумі 320 тис. 391,58 грн заробітної плати.

Про це повідомляє відділ бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету ЛМР.

Виходить, що за третій місяць 2021 року заступникам міського голови було в середньому нараховано по 64 тис. 78,3 грн заробітної плати. У січні ц.р. заступники Садового отримали в середньому по 84,6 тис. грн зарплати, а у лютому – по 70,4 тис. грн. До речі, у минулому році середня місячна зарплата віце-мерів Львова становила 72 тис. грн.

Найбільше за березень було нараховано заступниці міського голови з гуманітарних питань Галині Слічній – 80231,44 грн. Уся ця сума – це лікарняні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На другому місці за рівнем березневої зарплати у ЛМР опинилась заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк. Їй було нараховано 70647,31 грн зарплати.

Третє місце за рівнем зарплати у березні було у заступника міського голови-бізнес-омбудсмен Сергія Кіраля – 60577,61 грн.

Практично однакова зарплата у березні була у першого заступника міського голови – заступника з економічного розвитку Андрія Москаленка – 54557,61 грн та у заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача – 54377,61 грн.

Секретарю ради Маркіянові Лопачаку нарахували за березень 53972,61 грн заробітної платні, керуючій справами виконкому Наталії Алєксєєвій – 45797,61 грн, міському голові Львова Андрієві Садовому – 33227,64 грн.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У березні Москаленкові, Зубачу, Кіралю, Маруняк та Лопачаку нараховано по 28 тис. грн премії.

У січні ц.р. міський голова Львова пропонував депутатам ЛМР збільшити кількість своїх заступників до 8 осіб. Однак у результаті критики громадськості зменшив їх число до п’яти.

Нагадаємо, що мінімальна заробітна плата в Україні становить 6 тисяч гривень. Однак після усіх відрахувань працівник отримує «на руки» 4830 грн.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності