Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Блоги

У москалів палає… від нової форми збірної України з футболу

Форма головної команди України з футболу, в якій жовто-блакитні зіграють на Євро-2020, спричинила жваві обговорення у соціальних мережах, які згодом перейшли в медійну площину російської пропагандистської машини.


На зображенні може бути: текст «DO UKRAINE»

Першою офіційною особою “за парєбрікам”, що висловила своє невдоволення новою формою українців, стала речниця російського МЗС Марія Захарова, написавши божевільний пост у Фейсбуці наступного змісту:

“Українська футбольна команда на своїй формі приєднала територію України до російського Криму. Пояснення таке ж метафізичне, як і сама відчайдушна мистецька акція – нібито це повинно надати гравцям сил… Прийом не новий. Називається тромплей (trompe-l’œil) – спосіб зображення і сукупність технічних прийомів, що створюють ілюзію неможливого або, навпаки, уявлення доступного, відчутного, але насправді неіснуючого. У російській мові є простий аналог складного терміну – “обманка”…”.

Також вона ще написала багато історичних нісенітниць пов’язаних з гаслом “Слава Україні!”, які при бажанні можете прочитати в оригінальному дописі:

А почесний президент Російського футбольного союзу В’ячеслав Колосков взагалі був твердо переконаний, що УЄФА заборонить нову форму збірної України. А депутат Держдуми Росії Дмитро Свіщев закликав УЄФА заборонити нову форму української збірної, бо це, за його словами, є “висловленням певної політичної позиції”, яка відрізняється від позиції Москви.​

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Але не так сталося, як гадалося. Прес-служба УЄФА прокоментувала дизайн екіпірування збірної України на Євро-2020, який викликав хвилю обурення з боку Росії:

“Футболка національної збірної України (і всіх інших команд) на Євро-2020 затверджена УЄФА відповідно до правил щодо екіпіровки”.
Підсумовуючи всі “срачі” в соціальних серажах, можемо лише зауважити, що вічно можна споглядати три речі: як горить вогонь, як тече вода та як палає у москальні. А нашій збірній ми бажаємо на Євро-2020 лише перемог!
Слава Україні!

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності