Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

У “Московському” поїзді вилучили пакунок із 22-ма українськими закордонними паспортами та ін.

У пункті контролю “Конотоп” на українсько-російському кордоні прикордонники виявили у потягу, що прямував на Москву, пакунки з закордонними українськими паспортами, біжутерією та монетами. Про це повідомляє пресцентр Державної прикордонної служби України.4a579534b832c365d6c1329f6f07f95e7359d501

У пункті контролю “Конотоп” прикордонники разом із працівниками митниці, в потягу “Київ-Москва”, виявили неабиякий скарб. Увечері, 26 січня, під час огляду одного з вагонів, у конструктивних порожнинах купе, правоохоронці знайшли добре заховані чотири пакунки. У пакунках знаходилося 22 українських закордонних паспорти, 300 одиниць біжутерії та 500 монет“, – йдеться у повідомленні.

За інформацію Держприкордонслужби, наразі виявлений крам та документи вилучено співробітниками компетентних органів. Триває експертиза щодо виявлених предметів та заходи з встановлення їх власника.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності