Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

У Німеччині вперше за 70 років перевидадуть книгу Гітлера «Майн Кампф»

Дослідники Інституту сучасної історії в Мюнхені планують до 2016 року перевидати книгу фюрера Третього рейху Адольфа Гітлера «Майн Кампф» (Mein Kampf).

Це буде перша після закінчення Другої світової війни публікація книги.

Нове видання буде складатися з двох томів. Всього в книзі буде більше двох тисяч сторінок. На перших 780 сторінках будуть надруковані 27 глав написаної в 1925 році книги. Інші сторінки займуть коментарі дослідників.

«У результаті книга буде не пропагувати, а що засуджувати нацизм», – заявив директор Інституту сучасної історії Андреас Віршинг (Andreas Wirsching), повідомляє Lenta.ru за інформацією The Local.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Влада Баварії володіє авторськими правами на «Майн Кампф». Вони закінчуються в кінці 2015 року (оскільки минуло 70 років з дня смерті автора книги), і з 2016 року надрукувати книгу зможе будь-який видавець.

Гітлер написав «Майн Кампф» («Моя боротьба»), перебуваючи у в’язниці. У книзі він виклав ідеї націонал-соціалізму.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності