Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

У них промислові об’єкти,а в Україні палають школи, садочки і лікарні…

Говорити про благородство війни, коли намагаються не зашкодити цивільним, колись, з історії, таки можна було, але ніколи з кацапами… У той час, коли ЗСУ зосереджено б’ють винятково по військових та оборонно-промислових об’єктах московитів, ті навмисно надточними ракетами і дронами б’ють по школах, садочках, лікарнях і житлових масивах, щоб таким чином залякати цивільне населення, щоб змусити його благати у своєї влади про капітуляцію і мир…

Сьогодні, 25 січня, вранці в Дарницькому районі Києва сталася пожежа в школі.

Загоряння виникло на 2-му поверсі, за шафою в одному із кабінетів.

Як повідомляє Київська міська державна адміністрація, станом на 9 ранку пожежу вже було ліквідовано, дітей та педагогів вчасно евакуювали, минулося без постраждалих.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Навчальний процес у постраждалій школі організовано дистанційно до кінця цього тижня.

Також ми писали, що 16 січня у Голосіївському районі Києва довелося гасити пожежу у маршрутному таксі, що загорілося просто на проїжджій частині дороги.

А раніш цього тижня, 22 січня, у Києві обвалилася частина сходів на станції швидкісного трамвая «Романа Шухевича».

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності