Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

У розслідуванні смерті Скрябіна замінили слідчого

В розслідуванні смерті Скрябіна замінили слідчого, який не хотів закривати справу…
У справі про ДТП за участю лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка замінили слідчого: замість підполковника Ігоря Тарнаповіча слідство веде старший лейтенант В’ячеслав Плошенко.

Про це повідомляється з посиланням на начальника відділу ДТП Главку МВС у Дніпропетровській області Ірину Литвиненко.

«Це не пов’язано з розслідуванням справи про загибель Кузьменка, і викликано внутрішніми причинами», – запевнила вона, не уточнивши, про які причини йде мова. – «З раніше висунутих версій переважає основна: Кузьменко не впорався з керуванням» Тойотою»на дорозі, покритій ожеледицею, що мала затяжні закруглення, і зіткнувся на великій швидкості з зустрічним молоковозом. Більше ніяких подробиць».

Тарнаповіч підтвердив, що відсторонений від справи Кузьменка та інших, які були в його провадженні. Чим це викликано, говорити не став – лише повідомив, що хворий.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Попередні версії поки не спростовуються, експертизи не завершені, остаточне рішення не прийнято», – сказав Плошенко. – «Матеріали тільки отримав і вникаю. Причини відсторонення колеги мені невідомі. У нашому відділі він уже не працює».
З приводу невловимого Дмитра Ященка, який в інтернеті висунув версію про вбивство Кузьменка, новий слідчий відповів: «Його місцезнаходження не встановлено, а якщо відомо вам – поділіться».

Тим часом офіцер Департаменту ДАІ, на умовах анонімності, заміну слідчого пояснив так: «Підполковник Тарнаповіч відмовлявся швидко закрити «справу Кузьми», не чекаючи результатів усіх експертиз, до чого підштовхувало начальство. Ігоря просто «з’їли», доручивши слідство старшому лейтенанту. Куди воно приведе, зрозуміло. А Ященка, у якого немає статусу свідка, чи не шукали, чи не шукають, і за неправдиві покази притягнути його до відповідальності не можна…».
Як повідомляв «Обозреватель», раніше прес-служба ГУМВС України в Дніпропетровській області заявила, що міліція розшукує свідка дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинув Кузьменко.

Скільки би там не тягнулося слідство, і що б воно у результаті не показало, але слід зазначити, що і після своєї трагічної загибелі Андрій Кузьменко, він же Скрябін, і надалі допомагає українцям боронитися від внутрішніх і зовнішніх ворогів не тільки своїми безсмертними глибокими піснями, книгами чи інтерв’ю, але й благодійними марафонами…

Так завдяки концерту в пам’ять Кузьми Скрябіна були куплені два спецавтомобіля для української армії. Результат концерту-марафону, ярмарки та аукціону в пам’ятьвидатного співака і патріота, який минулими вихідними відбувся в Одеському культурному центрі, перевершив всі очікування організаторів. Спонсори придбали два реанімоболя для потреб українських воїнів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За матеріалами вітчизняних ЗМІ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності