Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

У СБУ заявили про ліквідацію групи бойовиків “ДНР”, яка обстрілювала сили АТО

podУ бойовиків вилучено автоматичну зброю, снайперську гвинтівку, реактивний і ручний протитанкові гранатомети, гранати, боєприпаси, тепловізор і вибухівку.

Служба Безпеки України в ході проведення спецоперації на території Слов’янського району Донецької області ліквідувала групу бойовиків, яка здійснювала збройні напади на українських силовиків і нищила українську військову техніку, повідомив прес-центр СБУ у неділю, 6 липня.

“Під час спецоперації затримані організатори і члени цієї групи, які діяли в тилу сил АТО, її ватажка на прізвисько “Кочегар” – Невару Є.В. 01.04.1967 р.н., і Бистрицького В.С 12.01.1979 р.н. на прізвисько “Архар”, – йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-центру, затримані причетні до збройних нападів на українських військових сил АТО, в результаті яких загинули і отримали поранення десятки українських силовиків.

“Встановлено, що саме ці бойовики підірвали залізничні колії на перегоні станцій Букіно-Святогірськ, а також знищили 1 БМП, 3 БТР, 8 авто “Урал” і “Хаммер” ВСУ, за що отримали з рук “Стрілка” Гиркина “Георгіївські хрести ІV класу”, – повідомляє прес-центр.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як зазначають у відомстві, у бойовиків вилучено автоматичну зброю, снайперська гвинтівка, реактивний і ручної протитанкові гранатомети, гранати, боєприпаси, тепловізор і вибухівка.

“На даний момент вживаються заходи по встановленню місцезнаходження, затримання та притягнення до кримінальної відповідальності інших учасників терористичної групи”, – підкреслили в СБУ.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності