Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

У спеціально відведеному місці, на великій відстані від населених пунктів спеціалісти здійснили спалювання майже 13 кг наркотиків.

Знищення наркотичних речовин, психотропних засобів та прекурсорів здійснюється щоквартально відповідно до підписаного наказу.
Це відбувається у присутності спеціальної комісії, до складу якої входять працівники ВБНОНу, слідчого управління, СБУ та спецпідрозділу «Беркут».
Правоохоронці спалюють лише ті речовини, що фігурують у справах, за якими набули законної сили вироки суду, тобто правопорушники вже несуть покарання.
Цього разу було знищено 6 л прекурсорів, 1,5 кг марихуани, 5,5 кг макової соломки та 250 таблеток «Субітексу», які фігурували у справах, за якими було винесено 56 вироків суду.

M2M3

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності