Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

У США зафіксовано другий випадок зараження Eболой

Вірус виявлений у співробітника лікарні в Далласі, який раніше доглядав за померлим від Еболи пацієнтом.

В американському штаті Техас зареєстрований ще один випадок інфікування лихоманкою Ебола.

Інфекція була виявлена при обстеженні медпрацівника, контактировавшего з інфікованим Эболой пацієнтом, чий випадок був першим у США.

Як повідомили в Міністерстві охорони здоров’я американського штату Техас, медпрацівник в п’ятницю ввечері повідомив про погане самопочуття, після чого був відправлений на обстеження. Попередні результати тесту підтвердили факт зараження.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Ми були готові до того, що у нас може бути ще один випадок Еболи і прийняли заходи”, – сказав глава міністерства Девід Лэйки.

Повідомляється, що медпрацівник слідував всім запропонованим заходам безпеки і носив повний комплект захисного одягу: костюм, рукавички, маску, окуляри.

З моменту появи перших симптомів хворий перебуває в ізоляторі, ведеться спостереження за станом здоров’я людей, з якими він контактував в останнім часом, і їх подальший пошук.

В даний час очікується результат аналізів незалежного діагностичного центру для підтвердження діагнозу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Ми зміцнюємо команду по боротьбі з Эболой в Далласі і з винятковою обережністю працюємо над запобіганням подальшого поширення вірусу”, – йдеться в повідомленні міністерства охорони здоров’я в Техасі.

Томас Ерік Дункан, який став першою людиною в США, у якого діагностували Эболу, помер 8 жовтня.

Згідно з даними Всесвітньої організації охорони здоров’я 4033 людини в 7 країнах світу вже померли від лихоманки Ебола, й швидкість зростання числа хворих Еболою лякає.

За матеріалами:Deutsche Welle

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності