Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

У Тернополі менеджер в агенції з працевлаштування намагалася зарізати клієнта

Витягнула до обуреного клієнта ніж менеджер компанії «Інмарс-2014». Клієнти прийшли просто забрати свої гроші, адже обіцяної роботи не отримали.

Кров на сходах та величезна калюжі в самому офісі фірми – ось наслідки «розмови» невдоволених клієнтів та менеджера, який мав допомогти їм із працевлаштуванням, – пише «20 хвилин».

– Ми прийшли забрати гроші, які нам обіцяли повернути вже добрий місяць, – розповідає клієнт фірми Андрій Павлик. – А менеджер в нас перед носом почала закривати офіс, хоча то була раптом 16.00 год, а працюють вони до 19.00 год. Ми просили, щоб нам дали контакти когось із начальства чи бухгалтерії, щоб повернути гроші. Бо обіцянками ми вже ситі по горло. Дівчина ж послала нас і почала обзивати. Ми намагалися її втримувати, а вона витягла ніж і почала ним розмахувати. Чоловік он хотів відібрати його в неї, в результаті в нього неглибокий поріз і в дівчини поранена рука. Заледве троє людей її вгомонили.

Чоловік, який пробував відібрати ніж у дівчини, теж прийшов за грошима, оскільки вже місяць чекає, щоб йому знайшли роботу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

– З 20 січня тягнеться ця історія, – розповідає Алекс. – Обіцяли, що якщо не знайдуть роботу, то повернуть гроші протягом 3–10 днів. Вже скоро місяць, які ні роботи, ні грошей. А тут ще й отака ситуація.

Менеджер фірми Маргарита Волчанова, яка сиділа із перев’язаною правою рукою в закривавленому приміщенні, каже, що ніж витягла для самозахисту.

– Ніж я завжди маю із собою, – говорить дівчина. – А в даній ситуації на мене просто почав кидатися чоловік разом із дружиною. Штовхали мене, схопили за руку, хоча я мала поїхати по особистих справах. Це була самооборона.
Ще одна менеджер, яка «поножовщину» знімала на телефон, із офісу втекла, сказавши, що йде в магазин по воду для пораненої. В офісі також сиділа ще одна дівчинка, яка стажувалася на роботі перший день, розповіли люди.
Розбиратися в ситуації приїхала міліція та слідчі.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності