Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

У Тернополі підпалили управління МВС

В час, коли даний номер «ЗЛ» готувався до друку, у Тернополі мітингувальники запалили міське управління МВС, що на бульварі Шевченка. Сталось це близько 22 години у вівторок. З місця події, видно було, що підпалили меблі, які міліція використовували замість барикади. На місце події приїхала пожежна, але вона чомусь довго не приступала до гасіння вогню.
В цей же час у Львові теж штурмували управління міліції.
Учасники акції протесту, що відбувалась під Львівською ОДА, намагалися штурмом взяти будівлю ГУ УМВСУ у Львівській області.
Вони виламали боковий вхід і близько трьохсот активістів увірвались у будівлю, де забарикадувались львівські міліціонери.
Активісти виламали центральні двері. Біля центрального ходу в одному з вікон було помітно дим, активісти також збирали бруківку, якою розбивали вікна управління.
Представники Правого сектору з меблів будівлі ГУ УМВСУ почали зводити барикаду біля захопленого бокового входу (вул. Листопадового чину, 3), а також палити меблі біля центрального входу…
І тільки в Івано-Франківську якимось дивом вдалося уникнути розгортання подібного сценарію подій. Мабуть, це тільки завдяки тому, що мітингувальники примусили весь особовий склад «Беркуту» без зброї покинути приміщення ГУ УМВС в області, а очільнику прикарпатської міліції вистачило здорового глузду піти на переговори з мітингуючими та пообіцяти не виконувати злочинних наказів згори. Згодом він написав заяву на звільнення…
Правда на цьому мітингувальники не вгамувалися і приступили до штурму обласного управління УСБУ, що знаходиться в одному будинку з ГУ УМВС.
Андрій Перебийніс

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності