Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

У Тернополі від мультиінфекцій померла студентка із Африки

У реанімаційному відділенні 1-ої міської лікарні Тернополя сьогодні вночі померла 25-річна громадянка Сьєрра-Леоне, яка навчалася у ТНЕУ. Вчора її без свідомості із залізничного вокзалу міста ушпиталила БШД.

Лікарі зі всіх сил боролися за її життя, але врятувати не змогли. Що саме стало причиною смерті молодої дівчини встановить судмедекспертиза. Тіло іноземної студентки вже направили на розтин.

Як повідомили ЗМІ в медзакладі, дівчина мала серйозні проблеми із здоров’ям. На момент госпіталізації у неї діагностували ряд хвороб: вірус гепатиту В і С, туберкульоз, цироз печінки, поліорганну недостатність, серцеву недостатність, анорексію, хронічний панкреатит, набряк та недостатність нирок, анемію, сольовий діабет, дисфункцію жовчного міхура. Життєво важливі органи перестали повноцінно функціонувати, що й призвело до летального випадку.

Про смерть африканської студентки вже повідомили посольство республіки Сьєрра-Леоне.

Після такого “різнобарвного букета” захворювань у покійної чого слід очікувати людям, які близько контактували з африканкою?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності