Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

У Трускавці запрацювали санаторії та ресторани, а інспекторам з карантину сюди ЗАСЬ !

Вчора вранці, 30 червня, на шляху до курортного Трускавця з’явився кран, який знову* на шляху встановив бетонні блоки. Їх розмістили у два ряди та нанесли розмітку червоною фарбою для видимості водіїв. Тепер складно обійти бетонний паркан навіть пішоходам.

 

А сьогодні, 1 липня, у Трускавці дозволили роботу санаторіїв та ресторанів у приміщеннях, попри анонсований прем’єром Шмигалем комендантський час і посилення карантину, зокрема на Львівщині, де офіційна статистика захворюваності на коронавірус з його слів аж зашкалює.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: КОЛИ У ЧЕХІЇ ПРОЩАЛИСЯ З КАРАНТИНОМ, В УКРАЇНІ УРЯД АНОНСУЄ “КОМЕНДАНТСЬКИЙ ЧАС” ТА ПІДВИЩЕНІ ШТРАФИ ЗА ВІДСУТНІСТЬ МАСОК

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тож Трускавецька міська комісія з надзвичайних ситуацій дозволила роботу закладів лікувально-оздоровчої, санаторно-курортної та відпочинково-туристичної сфер міста.

Своїм рішенням 30 червня 2020 р. комісія продовжили заборону на:

– Перебування у громадський місцях без засобів індивідуального захисту;
– Перебування на вулицях без документів;
– Самовільно залишати місця самоізоляції, обсервації;
– Відвідування закладів освіти;
– Проведення масових заходів за участю більше однієї особи на 5 кв.м. площі. Організатор заходу відповідальний за дотримання дистанції між учасниками не менше ніж 1,5 метра;
– Діяльність дитячих таборів;
– Роботу громадського транспорту.

Водночас, для пом’якшення впливу на економіку міста обмежувальних заходів, ДОЗВОЛИЛИ починаючи з 1 липня 2020 року на території міста Трускавця наступні пом’якшення, а саме:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

– Діяльність закладів, що надають послуги з розміщення (заклади лікувально-оздоровчої, санаторно-курортної та відпочинково-туристичної сфер міста), масажно-лікувальних кабінетів, крім дитячих закладів оздоровлення.

– Роботу закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес-центрів, спортивних майданчиків, стадіонів, басейнів (крім проведення групових занять з кількістю учасників більше ніж 10 осіб).

– Діяльність закладів харчування (ресторанів, кафе), зокрема приймання відвідувачів у приміщеннях (кількість відвідувачів в приміщенні не більше ніж 10 осіб).

– Роботу дитячих атракціонів тільки на відкритих майданчиках з дотриманням всіх протиепідеміологічних вимог.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Складається враження, що загородили дорогу у Трускавець навмисно, щоб уникнути перевірки з верхів на умови дотримання карантину, хоча..?

*Нагадаємо, у вересні 2017 року, поблизу дороги, утворилося провалля, глибиною 50 метрів діаметром 200 метрів, через обвал карстової породи. Через зсув ґрунту на дорозі між Трускавцем та Дрогобичем почали з’являтися тріщини.

Цього року, 15 березня, неподалік виникло нове 100-метрове карстове провалля. Після цього небезпечний відтинок дороги закрили для усіх видів транспорту. Об’їзд через Стебник чи Борислав.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності