Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

У ВИШИВАНКАХ ПІД РОСІЙСЬКУ ПОПСУ

В день Св. Миколая, 19 грудня, на Вічевому майдані в Івано-Франківську відбулося урочисте відкриття головної ялинки міста та області.

На святкову церемонію прийшло подивитися багато мешканців, особливо, дітей.

Урочистості відбулися за участі міського й обласного керівництва, які висловили свої привітання містянам.

Тут же запрошені міським головою Русланом Марцінківим пластуни, як колишнім активістом цієї організації, ділилися з всіма охочими Віфлеємським вогнем миру, привезеним з Відня.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім ялинки, святковими гірляндами підсвітили дерева у центральній частині міста, новорічно-різдвяний ярмарок.

Але водночас ніхто з представників влади, яка так полюбляє усюди хизуватися у вишиванках, так чомусь і не звернув своєї уваги на обурення мешканців міста, викликане російською попсою, що й досі лунає з дерев’яних будиночків новорічного ярмарку, який розташувався теж на Вічевому майдані, поруч ялинки.

Про це в мережі Фейсбук написала Вікторія Данилів:

«Сьогодні мені новорічний настрій зіпсували ось ці «європейські» будиночки, що в самому центрі Франківська, з яких цілий день лунала російська попса».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності