Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Учасники АТО звинувачують Садового

Учасники АТО звинуватили Садового, що він їх обдурив і виділив землю для себе. Про це повідомив кореспондент «Вголосу».

Після штурму сесійної зали Львівської мерії представникам рідних учасників АТО надали слово. За трибуну вийшла Леся Томашвілі, яка наголосила, що їх просто обдурили, і міський голова Львова Андрій Садовий виділив насправді землю на вул. Під Голоском для себе.

«Ви виділили її не нам, а собі, пане Садовий. Ви виділили собі земельну ділянку на вул. Під Голоском – ми тепер це розуміємо. Коли було проголосовано першу ухвалу, в якій землю виділяли ЛКП «Рембуд», ми цього не розуміли. Тепер нам ясно, що всюди в документах значиться лише «Рембуд» і Садовий», – наголосила жінка.

Леся Томашвілі закликала також не голосувати сьогодні за наступну ухвалу про виділення цієї ділянки, а відправити її на доопрацювання. «Щоб усе було чітко і прозоро. Щоб наприкінці не виявилося, що нас кинули», – додала вона.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Мер Андрій Садовий відповів, що він уранці отримав офіційне звернення про перенесення розгляду цього питання. «Ми поставимо це на голосування. Наш намір –однозначно збудувати житло для учасників АТО. Наступного тижня я буду в Києві й дізнаюся, на яку суму з держбюджету може розраховувати Львів», – сказав Садовий.

Нагадаємо, учасники АТО виступають за те, щоб землю виділили напряму Львівській обласній спілці соціального захисту бійців АТО.

Днями сім’ї учасників АТО зі Львова увірвалися в сесійну залу Львівської міської ради, вимагаючи вирішити врешті питання про виділення їм землі під будівництво житла.

Джерело: Вголос

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності