Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Учасники штурму офісу Партії регіонів у Києві вбили людину

Під час штурму офісу Партії регіонів на Липській у Києві бандити – «майданівці» вбили людину . За даними Versii.com, загиблого – інженера Володимира Захарова – витягли з кабінету на другому поверсі будівлі і до смерті побили.

Нагадаємо , що сьогодні бандити – «мітингувальники» зламали вхідні двері до офісу Партії регіонів на вул. Липській і пройшли у внутрішній двір будівлі. Вони зламали металеву огорожу, підпалили у дворі одну з машин , забирали у співробітників папки з документами, били їх. Близько 20 співробітниць офісу залишили будівлю, деякі з них також були побиті. В офісі залишилися чоловіки – рядові технічні співробітники офісу.

Після того, як у лавах протестувальників прозвучала інформація про атаку з боку правоохоронців і “тітушок” , люди почали бігти по вулиці Липській від офісу Партії регіонів на вулицю Інститутську.

В даний час мітингувальники перебувають на розі Липської та Інститутської . Попереду вишикувалися активісти самооборони Майдану , їх кількість збільшується. Вони розташувалися кордоном навпроти пам’ятника Мануїльському .

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Силовики, у свою чергу, перекрили вулицю Липську біля офісу Партії регіонів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності