Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Удар по Україні 16 грудня, – тварюка їде до Мінська домовлятися про наступ з білорусі?

Під час масованого обстрілу 16 грудня російські терористи випустили по території України більше 60 ракет.

Про це повідомив речник Повітряних сил України Юрій Ігнат в ефірі телемарафону «Єдині новини».

«Відомо про понад 60 ракет, які летіли по території України. Випущені традиційно з літаків Ту-95 – ракети Х-555 і Х-101. Окрім того, були зафіксовані пуски «Калібрів» з Чорного моря, а також запуски ракет С-300», – сказав Ігнат.

Він також повідомив про роботу бомбардувальників Ту-22 М3, які пускають ракети Х-22. До того ж, у небі було помічено роботу Міг-31К, носіїв «Кинджалів».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що декілька годин в Україні зберігається повітряна тревога.

Під час масованої атаки по Україні у п’ятницю, 16 грудня, російські окупанти знову поцілили по енергетиці України. Тому відбувається аварійне відключення світла.

Внаслідок ракетних ударів російських терористів по Україні знеструмленими виявилися декілька  залізничних дільниць у Харківський, Кіровоградській, Донецькій та Дніпропетровській областях.

У більшості областей України сьогодні зранку, 16 грудня, оголосили повітряну тривогу. Громадян попереджають про ракетні удари.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram повідомив,  що ворог завдав трьох ударів по критичній інфраструктурі Харківщини.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Харків залишився без світла.

Також відомо, що днями путін збирається в білорусь, де офіційно будуть обговорювати «безпеку в регіоні», хоча скоріш мова йтиме про можливість повторення зимового удару по Києву з білорусі…

Засуджених кримчан відправляють до в’язниць у Дагестані.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності