Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Угорщина (євромонголи) з КНР обмінялися “поглибленими думками” щодо України

Міністри закордонних справ проросійських Китаю та Угорщини Цінь Ган та Петер Сіярто провели «поглиблений обмін думками» щодо України.

Про це повідомляє Міністерство закордонних справ КНР, але не вдається у жодні деталі.

Цінь назвав Китай і Угорщину «хорошими друзями та хорошими партнерами», відносини між якими «увійшли в найкращий період в історії».

«Китай готовий продовжувати планувати двосторонні відносини зі стратегічної та довгострокової перспективи, підтримувати обміни з Угорщиною на високому рівні, поглиблювати стратегічну взаємну довіру… та спільно реагувати на ризики і виклики», – сказав головний китайський дипломат.

Нагадаємо, що угри є чи не єдиними справжніми далекосхідними азіатами, яким вдалося осісти в Європі і досі майже не асимілізуватися із її місцевим населенням*.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Цінь також висловив сподівання, що ЄС сформує «об’єктивне і правильне розуміння Китаю» та проводитиме позитивну й прагматичну політику щодо КНР.

Зі свого боку Сіярто назвав Китай стратегічним партнером, який дає можливості для розвитку”. За його словами, Угорщина вітає китайські інвестиції і виступає проти «відокремлення та роз’єднання», «рішуче підтримує» поглиблення співпраці між Китаєм та країнами ЦСЄ та Європейським Союзом.

Нагадаємо, що міністр закордонних справ і зовнішньоекономічних зв’язків Угорщини Петер Сіярто здійснює візит до Китаю, де планує обговорити план мирного врегулювання ситуації в Україні.

  • Нагадаємо, мадяри (угри, угорці) прикочували в Європу із-за Уральських гір, куди раніше прийшли із далеких Монгольських степів. Державна мова мадяр — угорська, яка є найбільш уживаною уральською мовою у Світі. Так-так, не дивуйтесь — мова мадяр походить з уральських мов, позаяк мадяри є фіно-угорським народом. І це єдиний монголо-уральський етнос, що перебрався за Карпати в Європу й осів там.

А ось на фото мадярів тролять у сусідній Румунії:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності