Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Угорщина нишком скуповує землі Закарпаття

Угорщина розпочинає програму фінансової підтримки для представників угорської меншини щодо викупу земель сільськогосподарського значення. Про це повідомив український блогер Тимофій Гольц. Він зазначив, що кошти з бюджету країни проходитимуть через фонд імені Габора Бетлена і міністерство аграрної політики Угорщини.

Автор повідомляє, що викуплені землі будуть маскувати під різними проєктами в сфері сільського господарства або переробної промисловості (насадження фруктових садів, будівництво переробних заводів).

Також він звернув увагу, що такі наміри Угорщини вигідні і Росії.

Такі “провідні” сайти російської пропаганди, як odnarodyna.org, news-front.info та інші в єдиному режимі часу викладають позитивні матеріали про посилення позицій Угорщини в Закарпатті. Звичайно, в програшному для України ракурсі. У вигідному для Угорщини форматі. До речі, угорці вкладають чимало коштів і в інформаційний супровід своїх проєктів в інформаційному просторі України“, – наголосив Гольц.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Він вважає, що українська реакція на це має бути жорсткою.

Крім того, блогер зазначив, що Будапешт підсилює армію і нарощує сили на кордоні з Румунією: “Закуповує 16 багатофункціональних вертольотів Н22М і 20 одиниць Н145М, 44 одиниці танків “Leopard 2A7+”, і 24 САУ РzН2000 калібру 155 мм (німецького виробництва), збільшив грошове забезпечення військовослужбовцям на 10%, а також зробив додаткові витрати на розгортання підрозділів на кордоні з Румунією. Тобто починає вже бряцкати зброєю“.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності