Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Ухилянтам доведеться ховатися й далі, – мобілізацію продовжено

Звісно і прогнозовано, що Комітет Верховної ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки схвалив проекти законів №8419/8420 про укази президента щодо продовження строків дії воєнного стану та загальної мобілізації.
Про це проінформував народний депутат України Ярослав Железняк в Telegram.
«ЗА – 19 та 20 (одноголосно). З 19 лютого 2023 року і триватимуть знову 90 днів. Це НЕ фінальна стадія. Ще голосування у Парламенті, яке відбудеться в найближчий час», – написав нардеп.
Железняк також повідомив, що це вже буде шосте голосування Парламенту за воєнний стан з початку війни. Раніше Рада вже схвалювала подібні рішення:
    • 24 лютого,
    • 15 березня,
    • 21 квітня,
    • 15 серпня,
    • 16 листопада.

Нагадаємо, що раніше президент Володимир Зеленський вніс до Верховної ради законопроекти про затвердження указів президента продовження строку дії воєнного стану та про продовження строку проведення загальної мобілізації.

Раніше в Міноборони повідомили про зміни специфіки нової хвилі мобілізації.
В Україні розширять перелік установ і підприємств, працівники яких підлягають бронюванню і не можуть бути мобілізовані.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності