Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Україна не задоволена 10 пакетом санкцій Заходу проти рф, і ось чому…

Президент України Володимир Зеленський привітав запровадження Європейським Союзом нового пакету санкцій проти росії. Однак висловився за прийняття вже наступного, куди б увійшли обмеження щодо «Росатому».

Про це лідер України написав у Twitter.

«10-й пакет санкцій ЄС спрямований проти російської військової промисловості, пропаганди й фінансової системи. Тиск на російського агресора має посилюватися: очікуємо рішучих кроків проти «Росатома» та атомної промисловості рф, збільшення тиску на військових і банки», – написав Зеленський.

Нагадаємо, що до десятого пакета санкцій Європейського Союзу проти рф увійшли 121 фізична та юридична особа. До цього списку увійшли вищі державні чиновники та військові керівники, причетні до війни проти України, а також маріонеткові органи влади, встановлені росією на окупованих територіях України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

До списку також включені ключові постаті, які причетні до викрадення українських дітей до росії, а також організації та особи, які забруднюють публічний простір дезінформацією, поглиблюючи конфлікт за допомогою інформаційної війни.

Раніше була інформація, що Польща блокує десятий пакет санкцій Європейського Союзу проти росії через те, що вважає його заслабким.

Напередодні представники ЄС також не досягли згоди щодо нових антиросійських санкцій. Одним зі спірних моментів став російський синтетичний каучук. Єврокомісія пропонує ввести санкції на імпорт російської гуми, але Італія та Німеччини виступили проти.

Нагадаємо, що 15 лютого Європейська комісія офіційно запропонувала до схвалення державами-членами десятого пакета санкцій проти росії через агресивну війну проти України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності