Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Україна вже переросла НАТО, щоб просити ПДЧ. А лібераст Боррель каже “спільна армія ЄС недоцільна наразі”

Сьогодні “Офіційно: Почались бої за місто Херсон!” – повідомив заступник начальника Одеської ОВА Олексій Мацулевич.

А “Україна вже не хоче отримати ПДЧ в НАТО та потребує лише членства”, — віцепрем’єрка з європейської та євроатлантичної інтеграції Стефанішина.

За її словами, Україна де-факто вже впровадила дуже багато практик Альянсу.

Крім того, українські військові зараз набувають унікальний досвід бойових дій, якого не мають військові країн-союзників НАТО (доказом цього є готовність різноманітних іноземних охоронних компаній та усіляких ПВК вже сьогодні наймати українських ветеранів та платити їм подвійний оклад).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Водночас глава європейської дипломатії Жозеп Боррель заявив, що: “Країни Євросоюзу повинні бути єдиними та рішучими у своїй позиції стосовно безпекових викликів на континенті, але створення спільної армії замість розвитку внутрішніх збройних сил наразі є недоцільним,  – пише видання Kronen Zeitung

На думку Борреля, фінансування та розвиток національних армій є набагато ефективнішим способом для зберігання безпеки в Європі та світі, ніж керування єдиною армією, створеною на їх базі.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності