Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Україна звітувала перед США…

Україна надала США звіт про використання американських касетних боєприпасів у боротьбі з російськими агресорами.

Як повідомляє CNN із посиланням на українські джерела, передана Пентагону інформація містила дані й щодо кількості випущених касетних снарядів, і щодо кількості знищених ворожих  цілей.

Звіт було передано у відповідь на запит США у рамках угоди про відправку в Україну артилерійських касетних снарядів, відомих як DPICM.

Нагадаємо, 7 липня президент США Джо Байден схвалив передачу Україні касетних боєприпасів. Перед цим Штати якраз обіцяли включити до нового пакету військової допомоги Україні «сюрприз» для російських загарбників.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вже у середині липня Україна почала застосовувати касетні боєприпаси проти російських окупантів, і це, як написало видання The Wall Street Journal, стало «новим імпульсом для контрнаступу ЗСУ».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності