Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Україні до вступу в ЄС, як до неба пішки, – голова представництва Єврокомісії в Австрії

Голова представництва Єврокомісії в Австрії Мартін Зельмаєр заявив, що для вступу України до Євросоюзу необхідно щонайменше 6 років.

Про це він заявив в інтерв’ю Kleine Zeitung.

«Австрії знадобилося шість років, Іспанії – одинадцять. Україна може бути десь між ними», – відповів Зельмаєр на питання про терміни приєднання України до ЄС.

За його словами, завдяки Угоді про асоціацію Україна вже впровадила 70% законодавства ЄС. Проте він наголосив, що Україні треба багато ще чого зробити, зокрема урегулювати незалежність судової системи та ефективність управління.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Депутат Європарламенту Андріус Кубіліус заявив, що Україна може стати членом ЄС до 2030 року.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан вийшов із зали під час засідання Європейської ради під час ухвалення рішення про переговори з Україною. Цю ідею запропонував канцлер Німеччини Олаф Шольц.

Прем’єр Угорщини Віктор Орбан заявив, що в разі чого, він ще 75 разів встигне заблокувати вступ України до ЄС.

Європейський Союз підтримуватиме фінансово Україну, незважаючи на те, що Угорщина заблокувала пакет допомоги Україні на 50 мільярдів євро, сказав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності