Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Україні ПОТРІБНИЙ ПАСАЖИРСЬКИЙ АЕРОПОРТ, – Air Ocean Airlines

Авіакомпанія Air Ocean Airlines готова відновити польоти з аеропорту Ужгород, якщо на це буде дозвіл від влади.

Про це повідомив директор авіаперевізника В’ячеслав Геріга, пише видання avianews. Він вказав, що аеропорт розташований впритул до словацького кордону, і літак одразу після зльоту потрапляє у повітряний простір країни-члена НАТО.

«Аеропорт Ужгород знаходиться біля підніжжя Карпатських гір з боку Словаччини та відносно захищений зі сторони сходу. Злітно-посадкова смуга має розміри 2038 на 40 метрів, що достатньо для безпечного виконання зльотів та посадок на літаках Ан-148-100Е», – йдеться в обґрунтуванні авіакомпанії, яке вона направила українській владі.

Якщо аеропорт Ужгород не відкриють для здійснення рейсів з пасажирами, Air Ocean Airlines готова працювати за кордоном на умовах мокрого лізингу — здавати літаки разом з екіпажами в оренду іншим авіаперевізникам. За такою схемою зараз працюють деякі інші українські авіакомпанії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Андрій Садовий мріє, щоб аеропорт Львів імені Данила Галицького міг запрацювати в якості гуманітарного коридору. Однак у ЗСУ заявили, що відкриття аеропорту у Львові може стати черговою ціллю для ворога, тому для таких кроків потрібні додаткові системи ППО Patriot.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності